Ruud is ondernemer en medeoprichter van Corporate Vision en is tevens een ervaren projectmanager en Business/IT Consultant. In zijn lange (20+ jaar) loopbaan heeft hij diverse takken van sport bedreven in zowel het Business als het IT domein. Ruud is in staat om – op basis van zijn opgebouwde kennis en ervaring – op pragmatische wijze de juiste oplossing(en) aan te dragen en organisaties te helpen bij het opstellen van de business requirements en de juiste strategische keuzes te maken. Door zijn jarenlange werkervaring in diverse branches heeft hij veel kennis en inzicht opgebouwd in bedrijfsprocessen en met name in de disciplines In-/Outsourcing, HRM & Outplacement, CRM en Internet/Intranet. In de afgelopen periode hierin een verbredings- en verdiepingsslag gemaakt op de terreinen Online Media (Social Media) en Customer Experience.
Naast het vermogen om in complexe en omvangrijke omgevingen het totaaloverzicht te houden en te bewaren, is hij in staat om de organisatorische consequenties op zijn juiste waarde in te schatten en te managen. Door zijn open en innovatieve houding lukt het hem om zowel bij klanten als medewerkers een sterke betrokkenheid te bewerkstelligen en een brug te slaan tussen Business en IT. Daarnaast is Ruud communicatief vaardig, kan goed omgaan met politieke verhoudingen en bezit het vermogen om zich snel aan een nieuwe omgeving aan te passen.

Persoonlijke note
Ik vind het zeer belangrijk om op een leuke manier met mensen om te gaan. Dit is onder meer terug te vinden in mijn management stijl. Deze is gebaseerd op een vijftal uitgangspunten die ik vanuit een gezamenlijke visie met de mensen om mij heen (collega’s, klanten en opdrachtgevers) hanteer, t.w.: resultaatgericht, sturing vanuit de inhoud, coachend in uitvoering, partner van de klant en de mens staat centraal. Door hierin steeds weer de juiste balans te vinden ben ik staat om projecten succesvol af te ronden. Hierbij is het mijn overtuiging dat door mensen binnen het project of organisatie steeds weer te laten exceleren op hun talenten en drijfveren de grote succes factor is.

In de samenwerking met Margit via Corporate Visionairs wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om mensen en organisaties te coachen in organisatie- en talentontwikkeling door hun talenten en drijfveren in kaart te brengen om vervolgens gezamenlijk een ontwikkelingstraject in gang te zetten.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather