Margit Spronk is haar carrière gestart als Accountmanager in de ICT Branche en de laatste 10 jaar heeft zij deze bemiddelingsrol opgepakt vanuit haar eigen onderneming met als focus het detacheren van zelfstandig Project-, Programma- en Interimmanagers. Haar talenten en krachten kwamen tot zijn recht in deze rol, omdat zij uitstekend in staat is de behoefte van de opdrachtgever boven tafel te krijgen en daarmee de juiste man/vrouw voor deze opdracht te vinden. Haar hoge mate van integriteit maakt, dat zij altijd op zoek gaat naar de beste oplossing voor zowel de opdrachtgever als de zzp’er. Zij is zich goed bewust van een goed netwerk, omdat sommige oplossingen buiten haar vakgebied liggen en zij in staat wil zijn haar partners van advies te kunnen voorzien.

De laatste 5 jaar heeft zij zich verder ontwikkeld en is de richting van (gecertificeerd) coach/adviseur opgegaan. Zij wil met haar kennis en ervaring organisaties en medewerkers ondersteunen in hun groei en hen begeleiden bij het verder ontwikkelen van hun persoonlijke- en organisatiedoelstellingen.

Met haar ruime ervaring binnen de detachering/W&S (20 jaar) en haar persoonlijke nieuwsgierigheid naar anderen maakt dat zij een brede kennis van functies en organisaties heeft. Zij kent de aanbiedingsmarkt (cv, sollicitatie, gespreksvoering etc.) als geen ander en is in staat zowel de persoonlijke kant als de vaardigheden (kennis) kant te helpen helder krijgen en verder te ontwikkelen.

Tijdens hun training hebben Ruud en Margit gekozen om hun krachten te bundelen en TMA in te zetten bij organisatie en persoonlijke ontwikkel vraagstukken, omdat TMA een mooie basis is om van daaruit een maatwerk plan van aanpak te maken voor zowel persoonlijke als organisatie ontwikkeling!

Naast Corporate Visionairs bedrijven zowel Ruud als Margit ook nog hun andere bedrijven met bijbehorende diensten. Voor een uitgebreider beeld van Margit verwijzen wij u naar haar website: http://www.spronkenpartners.nl

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather